2013-06-13 09:17:45• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Munkahelyi körülményei most ideálisak

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyében járó Uránusz nehéz időszakot hozhat partnerkapcsolatában. Partnere tartózkodó, de érzékeny; ügyeljen arra, hogy erejét gyengédségnek álcázza. Így a siker mindkettőjüké. Pénzügyekben kedvező nap a mai, csak ne költekezzen sokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolatban élőkön is úrrá lehet az elkülönülés, félrevonulás utáni vágy a mai napon. Nem csoda, hiszen frissülésre, megújulásra van most szüksége. A Plútó az utazás házában távoli vidékekre csábítná. Ejtsen útba egy utazási irodát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Munkahelyi körülményei ideálisak, most végre olyan emberekkel dolgozhat, akikkel szívesen van együtt. Lehengerlő kinyilatkoztatásait lesz pihentetni egy darabig. A társkapcsolat terén még több óvatosság szükséges.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármennyire is tétovázó alkat, most nem késlekedhet. Pénzügyi helyzete elég gyatra, semmiképp ne csináljon adósságot, ha pedig tartozása van, ideje rendezni! Ma szükséges lesz bizonyos adminisztrációs teendőket elvégezni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon szűkebb környezete igényli a közreműködését: összebékíthet ellenségeket, esetleg környezetvédői erényeket csillogtathat. Ne törődjön vele, ha bolondnak, idealistának nézik. A példája úgyis ragadós lesz!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nyári melegben csábító édesség a fagylalt, de egészsége megőrzése érdekében legyen óvatos a jéghegyekkel. A pénzügyek terén is jobb az óvatosság: ma ne sokat költsön, és ne is vegyen kölcsön! De ne is adjon, ha jót akar magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A közlekedésben legyen különösen óvatos, a fáradtsága most balesetveszélyes helyzetekbe sodorhatja. Inkább bízza másra a vezetést, vagy maradjon ott, ahol van. A pénzszűke közelebb hozhatja az igaz barátokhoz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha belső világát rendbe teszi, a külvilág rendje magától helyreáll. Ez néha fordítva is igaz: tegyen rendet! Új lehetőségek adódhatnak, akár a munka, akár a társkapcsolat terén, de ennek előfeltétele a belső megtisztulás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Házi kedvencét, ha van, aktuális lenne állatorvoshoz vinni, de legalábbis több törődést igényelne. Ha nem utazhat, gúzsba kötve érezheti magát, kötelezettségei fojtogatják. A hétvégét jó lenne meghosszabbítania egy plusz nappal.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy érvényesülése érdekében végre használja kapcsolatait. Ön a legügyesebb a politikusi teendőkben, a háttérben maradva is tudja irányítani az eseményeket. A közéleti szerepléseket illetően még amúgy sem ért meg az idő.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Karrierjében is jelentős előrelépést érhet el, ha nem rest élni a lehetőségekkel. Barátok és pénzemberek támogatására egyaránt számíthat. A szerelem házán átvonuló Mars rámenősebbé teszi. Bízzon a vonzerejében, és legyen kedveskedő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Karrierügyekben Fortuna kegyeltje lehet: könnyebben felfigyelnek önre, ha kicsit többet forog „felsőbb” körökben. Ne rejtse véka alá tehetségét, ne engedje, hogy mások arassák le munkájának gyümölcseit! Ideje felfedni az igazi énjét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: